Coaching voor dansers & performers

Vanwege mijn achtergrond heb ik veel affiniteit met dansers en performers. Ik kan me goed verplaatsen in de problemen waarmee je als danser te maken krijgt tijdens en na je dansloopbaan. Tijdens maar ook vóór de transitie periode naar een carrière na het dansen bied ik als coach begeleiding en advies.

 

Ik help dansers/performers om stil te staan bij hun volgende stap. Dit kan gaan om heroriëntatie, revalidatie, uitrusten of omscholing en om begeleiding tijdens het werkproces/maken van een voorstelling.

Dansers beschikken over unieke vaardigheden en ongeëvenaarde toewijding. Hun passie voor ontdekking, innovatie en expressie is een uitzonderlijke kracht. In alles wat ik in mijn coaching doe, ga ik uit van het unieke potentieel van jou als danser/performer. Niet vanuit een tekort maar vanuit kracht. Dat startpunt nemen we om in contact te komen met jouw mogelijkheden om onze wereld op een positieve manier te blijven beïnvloeden, zowel op als naast het podium.

OP HET PODIUM 
De coaching kan zich richten op:

  • De praktijk als repetitor of mentor/coach in een maakproces.
  • Omgaan met blessure en herstel
  • De begeleiding van jouw carrière ofwel “de volgende stap”
  • Begeleiding van de mens in de danser/performer

POST PERFORMANCE

Het begeleiden van dansers/performers om jou in staat te stellen om je carrièremogelijkheden te definiëren en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om uit te blinken in post-performance beroepen.

 

WAT IK DOE
Ik luister goed en geef woorden aan wat nog niet gezegd kan worden. Ik let op de lichaamshouding. Non-verbale communicatie doet altijd mee in de coaching. 


WAT MIJN COACHING KAN OPLEVEREN
Denk hierbij aan zaken als verandering, beweging, beter omgaan met weerstanden en beter communiceren.


Meer helderheid en daadkracht door effectiever en efficiënter persoonlijk functioneren.